Költözés és felújítás előtt központi könyvtárunk

2019. január 14-től – ideiglenesen – bezár a JAMK  Fő téri központi könyvtára, mert megkezdődik a költözés az épület felújítása előtt. 

A felnőttek olvasmányai a Béla király körtér 69. szám alatti épületbe, (volt ÁNTSZ és orvosi ügyelet helyére) a helyismereti gyűjtemény és a helytörténészek a JAMK Népház Úti Fiókkönyvtárába költöznek. A gyermekkönyvtár és az irodák a Szent Borbála tér 6/c. épületbe kerülnek. A digitális világ tanácsadás és e-közigazgatási ügyek segítése is ez utóbbi helyszínen lesz elérhető a kijelölt napokon.

Aktuális kölcsönzéseivel kapcsolatban fontos információt olvashat az intézmény honlapján és Facebook oldalán. Könyvtári hálózatunk többi, tatabányai fiókkönyvtára továbbra is változatlan nyitvatartással várja az olvasókat, látogatókat.

Az új könyvtár a jelenlegi épület helyén, annak egyes elemeit felhasználva épül meg. A könyvtári tér a jelenlegihez képest megduplázódik, közösségi terekkel, zene- és médiatárral, digitális laborral és oktatóteremmel bővül. Az új könyvtár az Amphy Antis Építész Iroda Kft. tervei alapján készül.

Várhatóan március elején nyit ki a könyvtár az új helyszínen.

Részletek a leendő könyvtár látványterveiből

 

 

 

2 hozzászólás

  1. Nagyné László Mária 2020.06.17. at 14:49

    Kedves Andrea! Kívánok sok sikert az új munkahelyéhez!

    1. Szilassi Andrea 2020.06.17. at 16:36

      Kedves Mária, köszönöm szépen!

Mi a véleménye erről?