Lényeges, de alig látható változások

Kedves Látogató! Ma, 2019.07.09-én egy hosszabb ideig tartó, több lépcsős folyamatnak került pont a végére. Honlapomat egy másik webszerverre költöztettem ugyanannál a szolgáltatónál. Ezen a gépen a szoftverkörnyezet fejlettebb, mint az előzőn volt. Egyidejűleg cseréltem a webhely sablonját is egy magasabb verzióra (de megmaradtam a Marlinnál).

Várhatóan az oldal betöltések gyorsabbá válnak, ami kedvező fejlemény lesz. De ami ennél is lényegesebb, gyakran volt elérhetetlen a webhely szerverproblémák miatt. 12 évvel ezelőtt került fel a honlap első verziója ide, ez a gép is megöregedett. 😀 Főként ezen a helyzeten akartam változtatni. Lehet, hogy a költöztetésből Ön semmit sem észlelt, de előfordulhat, hogy a fájlok átmásolása nem valósult meg mindenütt tökéletesen. Amennyiben hiányolna bármit is az előző állapot anyagából, vagy hibás linket talál valahol – írjon, és javítani fogom!

A költöztetéssel összefüggő dolog még, hogy megszűnt a szilandi@mail.netnagyiklub.hu email címem! Ettől függetlenül továbbra is elérhető vagyok elektronikus levélben, vagy a kapcsolati űrlap kitöltése által.

Mi a véleménye erről?