Változások

2020 júniusától ismét kitárták kapuikat a könyvtárak. Az élet azonban nem úgy folytatódott számomra a home office után, mint ahogyan a koronavírus-járvány előtt volt.

Munkahely-változtatásom miatt júliustól nem vagyok megtalálható Tatabányán, a József Attila Megyei és Városi Könyvtárban. A korábban közzétett mobil telefonszámon sem vagyok már elérhető, és megszűnik szilassi.andrea@jamk.hu címem is!

Ehelyett azonban ezen az űrlapon keresztül is írhatnak üzenetet számomra!

A NetNagyi Klub programjai az új, tatabányai központi könyvtár átadását követően, várhatóan ennek ellenére is folytatódnak! Az igazgató felkérése alapján továbbra is én szervezem, vezetem majd ezeket a rendezvényeket. Az új központi könyvtár azonban csak ősszel nyílik meg, addig pedig nem lesz klubprogram.

Előadások, rendezvények tartására a koronavírus miatt jó ideje nincs lehetőség.  Nem tudni még pontosan, mikor lesznek újra ilyen meghívások, programok.

A digitális világgal kapcsolatos tanácsadás újraindul a megyei könyvtárban a 26. héttől Hatvani István DJP mentor közreműködésével. Jómagam pedig Komáromban, a Jókai Mór Városi Könyvtárban fogok hetente tanácsadást nyújtani a hozzám forduló érdeklődőknek akkor, amikor újra lesz erre lehetőség. Jelenleg még nincs lehetőség helyszíni számítógép-használatra Komáromban, és az e-tanácsadás is szünetel még. Ennek újraindulásáról később hírt adunk.

1 Comment

  1. Valéria Bencze 2020.06.17. at 09:18

    Szia Andikám! Nagyon rosszul érint ez a bejelentésed! Nagyon szerettem a Netnagyi klubba járni, és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül! Mindenképpen meg foglak keresni, bárhol is leszel. Mondjuk Komáromba nem igazán hiszem, hogy el tudok menni. Na majd egyeztetünk.
    Addig is vigyázz magadra és mi előbbi viszontlátásra!
    Puszillak

Mi a véleménye erről?