Hírek

2018. július 31. kedd helyett másnap, szerdán lesz tanácsadás!

Habár hosszabb ideig látható volt a rendezvénynaptárban, hogy július végén újra elérhető leszek tanácsadásra a könyvtárban – sajnos másként alakultak a körülmények. A keddi nap helyett másnap, augusztus 1-én, szerdán lehet jönni hozzám a szokásos ügyekben személyes konzultációra.

2018.07.10. Változások a klub életében

A következő klubrendezvényre már nem a Népház utcai könyvtárban kerül sor, hanem a JAMK Fő téri könyvtárában. (Tatabánya, Fő tér 2.) Ennek részleteit megtalálja az eseménynaptárban.

Változik az esemény ideje is: szombat helyett hétfő délutánra kerül át a program. 15 órától kezdünk, és kb. 2-2,5 órás lesz a klubrendezvény.

Júliusban-augusztusban nem lesz klubprogram. Tanácsadás ez idő alatt is lesz az eseménynaptárban megadott időpontokban.

2018.06.19. Ágyő, régi honlap!

FrontPage szerkesztővel létrehozott korábbi webhelyemet  leszedtem a netnagyiklubos címről, és újat építek WordPressel! Ahogyan azt már előzetesen is jeleztem, 2018. június 19-én megtörtént minden, oda feltöltött oldal és fájl eltávolítása.

Mindazonáltal az archív adatbázis továbbra is rendelkezésemre áll. Több mint 10 év telt el a kezdetek óta. Rengeteg fotó, videó, plakát, beszámoló és egyéb, más honlapokról beágyazott tartalom gyűlt össze. Ma már csak szép emléket jelentenek.