Hírek

A klubrendezvények a könyvtár újranyitása ellenére tovább szünetelnek!

Sajnos az ideiglenes központi könyvtárban az egyetlen, rendezvények tartására alkalmas helyiség a második emeleten van, ahová meredek és keskeny lépcső vezet fel. Ezért az idősebbek, mozgásukban korlátozottak számára a bejutás nem megoldható.

Folyik még egy másik, a klubprogramok számára alkalmas helyszín keresése. Amint megnyugtatóan rendeződik ez a probléma, ismét jelentkezünk. Addig is további szíves türelmüket kérjük.

A klubrendezvények és az e-tanácsadások a költözés miatt szünetelnek!

Várhatóan 2019 március elején nyit ki ismét a könyvtár. A fiókkönyvtárakba tervezett előadások és foglalkozásokra ettől függetlenül sor kerül. A tervezett eseményeket keresse a rendezvénynaptárban!

Az online vetélkedő nyertesei (Culture via Internet)

2018. szeptember 3-án, a klubprogram keretében egy online feladatlap kitöltésére hívtuk fel a résztvevőket. A téma az előadáshoz kapcsolódott, melynek címe: Culture via Internet = Kultúra interneten keresztül.

Nyerteseink:

Maximális pontszámot ért el: VÉBER ROZÁLIA, GOVOR MARIANNA, HATVANI ISTVÁN, CSÁKI ISTVÁN ÉS TAMÁSNÉ TÓTH GIZELLA. Nyereményük egy kemény fedelű notesz és egy kettős funkciójú toll (érintőképernyős kijelzőhöz is használható).

Jutalmat vehet át még BOKOR LÁSZLÓNÉ és TOMÁNNÉ VASS JULIANNA (érintős toll)

Feladatlap a megoldásokkal


2018. július 31. kedd helyett másnap, szerdán lesz tanácsadás!

Habár hosszabb ideig látható volt a rendezvénynaptárban, hogy július végén újra elérhető leszek tanácsadásra a könyvtárban – sajnos másként alakultak a körülmények. A keddi nap helyett másnap, augusztus 1-én, szerdán lehet jönni hozzám a szokásos ügyekben személyes konzultációra.

 

2018.07.10. Változások a klub életében

A következő klubrendezvényre már nem a Népház utcai könyvtárban kerül sor, hanem a JAMK Fő téri könyvtárában. (Tatabánya, Fő tér 2.) Ennek részleteit megtalálja az eseménynaptárban.

Változik az esemény ideje is: szombat helyett hétfő délutánra kerül át a program. 15 órától kezdünk, és kb. 2-2,5 órás lesz a klubrendezvény.

Júliusban-augusztusban nem lesz klubprogram. Tanácsadás ez idő alatt is lesz az eseménynaptárban megadott időpontokban.


2018.06.19. Ágyő, régi honlap!

FrontPage szerkesztővel létrehozott korábbi webhelyemet  leszedtem a netnagyiklubos címről, és újat építek WordPressel! Ahogyan azt már előzetesen is jeleztem, 2018. június 19-én megtörtént minden, oda feltöltött oldal és fájl eltávolítása.

Mindazonáltal az archív adatbázis továbbra is rendelkezésemre áll. Több mint 10 év telt el a kezdetek óta. Rengeteg fotó, videó, plakát, beszámoló és egyéb, más honlapokról beágyazott tartalom gyűlt össze. Ma már csak szép emléket jelentenek.